'Voedseldesigners denken na over voedsel-ergernissen. De vinding van het beschuit met de uitsparing in de rand vinden ze erg goed. Eindelijk kun je een beschuitje pakken zonder het te breken. En je hoeft de hele verpakking ook niet meer open te scheuren voor dat ene exemplaar. Een andere ergernis is het theezakje. Wat moet je daar toch mee doen? Het druipt op je schoenen wanneer je het in de prullenbak wilt gooien. En als je de thee niet zo sterk wilt, moet je het zakje op de tafel leggen. Een oplossing hebben ze er niet zo één, twee, drie voor, maar het is wel leuk om over na te denken. Koffiekoekjes zijn ook vaak irritant, ze worden nat als je ze bij de koffie op het schoteltje krijgt. Tegenwoordig zit het koekje vaak in een zakje, maar dat ziet weer niet zo smakelijk uit.'
Zo wordt door een aantal mensen nagedacht over voedseltrends, over de presentatie van voedsel en over voedsel-ergernissen.
Bedenk zelf een:
- nieuwe presentatie van bestaande voedingsproducten
- oplossing voor een voedsel-ergernis, zoals het theezakje
- ...............